Vacciner

Vi tilbyder gratis vaccination mod influenza og lungebetændelse i vores klinik til og med 15.1.23.

Vi vaccinerer ikke længere mod covid, så her må du gå på apoteket eller i vaccinationscenter.

Vi vaccinerer efter aftale. Så bestil en tid i klinikken pr  telefon mellem 9.30 -12 eller send en mail med info om, hvilke vacciner du mangler og hvilken ugedag og tid på dagen, der passer dig bedst.

Hvem kan få hvilke vacciner

Influenzavaccination er gratis for alle over 65 år samt gravide i 2. og 3 trimester og ved kroniske sygdomme. Spørg os,  om det gælder dig.

Vaccination mod pneumokokker (lungebetændelse) tilbydes alle over 65 år og ved kroniske sygdom, hvis ikke du er vaccineret herfor de seneste 6 år.

Covid-19 vaccine tilbydes alle over 50 år , alle gravide og ved kroniske sygdom.

Gravide tilbydes influenzavaccination fra til 1.3.23

Vi kan ikke tilbyde ovenstående vacciner til selvbetalere.

Hold dig opdateret på hjemmesiden.

 

Børnevaccinationsprogrammet:

Der er vaccinationer ved 3, 5, 12 0g 15 mdr og ved 4 ,5 og 12 år , 12 år + 6 mdr

Rejsevaccinationer:

Vi kan yde rejserådgivning  med vurdering af hvilke vacciner og profylaksemedicin, der er tilrådet på rejsemålet. Det er vigtigt, at du inden  konsultationen har lavet en liste med rejsemålet: dvs  land og område, varighed af rejsen og rejseform. Vi vil her udstede recepter på vacciner og evt. profylaksemedicin , som du selv henter og betaler på apoteket. Vaccinerne medbringes og gives ved næste konsultation i klinikken. Du betaler rejserådgivningshonorar på 300 kr for første konsultation og herefter vaccinationhonorar på 200 kr pr konsultation til vaccinegivning.

Det er også muligt at kontakte et privat vaccinationscenter og få hele forløbet hos dem. Ved rundrejser til mange lande anbefaler vi, du bruger vaccinationscenter.