Uddannelseslæger

I tiden 1.4.2021- 30.9. 2021 arbejder læge Ida Juul i klinikken:

“Jeg er uddannet i 2016 fra Københavns Universitet.

Jeg har arbejdet på forskellige hospitalsafdelinger i Region Hovedstaden. Året op til min ansættelse i lægehuset har jeg arbejdet på børneafdelingen på Hvidovre Hospital. Før dette har jeg arbejdet på medicinsk og mave tarm kirurgisk afdeling.

Foruden arbejdet i det danske sundhedsvæsen har jeg arbejdet et halvt år som læge i Grønland.

Privat er jeg gift og har 2 børn”

 

 

 

 

 

 

 

Uddannelse af læger

Klinikken deltager i videreuddannelsen af læger. Derfor er der som regel en uddannelseslæge i klinikken. Der er tre slags uddannelseslæger:

1) Uddannelseslægen skal være her i ½ år og har efter endt studie været ansat på hospital i mindst ½ år.

2) Uddannelseslægen skal være her i ½ år, har været færdig som læge i 3-4 år og er på vej til at blive speciallæge i almen medicin (praktiserende læge).

3) Uddannelseslægen skal være her i 1 år som det sidste sted, før han/hun er speciallæge i almen medicin (praktiserende læge).

Du kan få en tid hos uddannelseslægen, men du kan altid fravælge dette tilbud. Gør bare opmærksom på det ved tidsbestilling.

Uddannelseslægen arbejder under de faste lægers vejledning.

I kortere perioder underviser vi også lægestuderende, som deltager i arbejdet i klinikken forud for deres afsluttende eksamen i almen medicin. Du kan blive spurgt, om du vil medvirke til en videokonsultation hos den lægestuderende. Du kan naturligvis sige fra, hvis du ikke ønsker at medvirke – eller ikke ønsker at have vedkommende med ved konsultationen.