Uddannelseslæger

I tiden 1.10.2020 – 31.3.2021 arbejder læge Hanieh Meteran i klinikken

 

Hanieh

“Uddannet i juni 2018 fra Københavns Universitet og har blandt andet erfaring fra urologien, psykiatrien og gynækologien. 

Udover det kliniske arbejde brænder jeg for undervisning og oplysningsarbejde og bruger ligeledes en del tid på forskellige former for frivilligt arbejde – blandt andet med fokus på kvinders sundhed og rettigheder og et ønske om at fremme lighed i sundhed og samfund”

 

 

I tiden 1.11.2020- 30.4.2021 arbejder læge Rikke Westergaard i klinikken

Rikke

“Uddannet i januar 2020 fra Københavns Universitet.
Jeg har haft mit første halvårlige ophold på Ortopædkirurgisk afdeling på Herlev Hospital.
Jeg bruger, udover lægegerningen, meget tid på fysisk træning, samt på håndboldtræning af talentfulde piger på Frederiksberg.
Det er arbejdet med unge sportsudøvere jeg brænder for, og som jeg gerne vil inkorporere i min fremtidige uddannelse til speciallæge

 

 

Uddannelse af læger

Klinikken deltager i videreuddannelsen af læger. Derfor er der som regel en uddannelseslæge i klinikken. Der er tre slags uddannelseslæger:

1) Uddannelseslægen skal være her i ½ år og har efter endt studie været ansat på hospital i mindst ½ år.

2) Uddannelseslægen skal være her i ½ år, har været færdig som læge i 3-4 år og er på vej til at blive speciallæge i almen medicin (praktiserende læge).

3) Uddannelseslægen skal være her i 1 år som det sidste sted, før han/hun er speciallæge i almen medicin (praktiserende læge).

Du kan få en tid hos uddannelseslægen, men du kan altid fravælge dette tilbud. Gør bare opmærksom på det ved tidsbestilling.

Uddannelseslægen arbejder under de faste lægers vejledning.

I kortere perioder underviser vi også lægestuderende, som deltager i arbejdet i klinikken forud for deres afsluttende eksamen i almen medicin. Du kan blive spurgt, om du vil medvirke til en videokonsultation hos den lægestuderende. Du kan naturligvis sige fra, hvis du ikke ønsker at medvirke – eller ikke ønsker at have vedkommende med ved konsultationen.