Uddannelseslæger

I tiden 1.2.2019-31.7.2019 arbejder læge Mimmi Torp i klinikken.

Mimmi

 

Mimmi blev uddannet læge i 2018. Hun har tidligere arbejdet på medicinsk afdeling på Glostrup hospitel. I løbet af medicin studiet har hun arbejdet i en lægepraksis i Rødovre.

 

I tiden 1.4.2019 – 30.9.2019 arbejder læge Daniella Østergaard i klinikken,

Daniella

Daniella Østergaard blev uddannet læge i 2018. Hun har tidligere arbejdet på mavetarmkirurgisk afdeling på Hvidovre hospital. I løbet af studiet har hun arbejdet på hjertemedicinsk afdeling på Gentofte hospital og i en lægepraksis på Islands Brygge. Daniella bor på Frederiksberg med sin mand og søn.

 

Uddannelse af læger

Klinikken deltager i videreuddannelsen af læger. Derfor er der som regel en uddannelseslæge i klinikken. Uddannelseslægen arbejder under min vejledning. Der er tre slags uddannelseslæger:

1) Uddannelseslægen skal være her i ½ år og har efter endt studie været ansat på hospital i mindst ½ år.

2) Uddannelseslægen skal være her i ½ år, har været færdig som læge i 3-4 år og er på vej til at blive speciallæge i almen medicin (praktiserende læge).

3) Uddannelseslægen skal være her i 1 år som det sidste sted, før han/hun er speciallæge i almen medicin (praktiserende læge).

Du kan få en tid hos uddannelseslægen, men du kan altid fravælge dette tilbud. Gør bare opmærksom på det ved tidsbestilling.

Uddannelseslægen arbejder under de faste lægers vejledning.

I kortere perioder underviser vi også lægestuderende, som deltager i arbejdet i klinikken forud for deres afsluttende eksamen i almen medicin. Du kan blive spurgt, om du vil medvirke til en videokonsultation hos den lægestuderende. Du kan naturligvis sige fra, hvis du ikke ønsker at medvirke – eller ikke ønsker at have vedkommende med ved konsultationen.