Aktuelt

Aktuelt i klinikken

Nu nærmer efteråret sig og det er snart tid til influenzavaccination.

Ring til klinikken, så finder vi en tid til vaccination. Du kan også booke tid via tidsbestilling på nettet.

Eva Ringgård Bak arbejder pr. 1. oktober på nedsat tid i klinikken og der kan derfor ikke bookes tider hos hende direkte via tidsbestilling på nettet. Kontakt derfor i stedet klinikken pr. telefon.

Pr. 25. oktober er Sahar Moradizadeh ansat som vikar i klinikken, hun vil være der to dage om ugen. Hun er speciallæge i almen medicin. Tag godt imod hende.

Velkommen til alle.

Vi er en nystartet klinik, der den 1. marts 2018 åbnede i ny-istandsatte lokaler på ”læge-gangen” i Rødovre Centrum.

Vi er 3 yngre praktiserende læger, der har overtaget og sammenlagt 3 tidligere solo-praksis efter 3 praktiserende læger (Hans Moltke, Allan Moos og Henrik Steen Nielsen), der har valgt enten at gå på pension eller at drosle ned.

Vi har tre ansatte; Guri (sygeplejerske), Ulla (social- og sundhedsassistent) og Jeanne (sekretær) , derudover har vi 2 yngre læge-kollegaer, der er under videre uddannelse i deres læge-liv og sidst, men ikke mindst, har vi ansat Henrik Steen Nielsen til at vikariere/hjælpe os godt i gang; han er i klinikken mandag og tirsdag.

Vi håber, I vil hjælpe os godt i gang og vi glæder os til at få et godt samarbejde med jer alle i mange år fremover.

Venlig hilsen,

Familielægerne i Rødovre:

Jannie Broberg, Anja Petersen og Eva Ringgård Bak.

 

Tidsbestilling bedes foretaget via hjemmesiden eller telefonisk og ikke ved fremmøde i klinikken. Er der brug for en akut konsultation/tid samme dag, da kontakt klinikken pr. telefon mhp tidsbestilling.

Oplysninger om klinikken findes også på www.sundhed.dk.

Lukket for tilgang af patienter.