Aktuelt

Aktuelt i klinikken

Velkommen til alle.

Vi er en nystartet klinik, der den 1. marts 2018 åbnede i ny-istandsatte lokaler på ”læge-gangen” i Rødovre Centrum.

Vi er 3 yngre praktiserende læger, der har overtaget og sammenlagt 3 tidligere solo-praksis efter 3 praktiserende læger (Hans Moltke, Allan Moos og Henrik Steen Nielsen), der har valgt enten at gå på pension eller at drosle ned.

Vi har fire ansatte; Guri (sygeplejerske), Charlotte (sygeplejerske) Ulla (social- og sundhedsassistent) og Jeanne (sekretær) , derudover har vi 2 yngre læge-kollegaer, der er under videre uddannelse i deres læge-liv og sidst.  Vi har ansat læge Henrik Steen Nielsen til at vikariere/hjælpe os godt i gang; han er i klinikken mandag og tirsdag. Derudover så er læge Sahar Moradizadeh ansat som vikar 1-2 dage pr uge.

Vi håber, I vil hjælpe os godt i gang og vi glæder os til at få et godt samarbejde med jer alle i mange år fremover.

Venlig hilsen,

Familielægerne i Rødovre:

Jannie Broberg, Anja Petersen og Eva Ringgård Bak.

 

Sommerferie

Vi holder ikke lukket i sommerferien. Vær dog opmærksom på at når lægerne afholder deres ferie, så er det ikke muligt at skrive mailbesked til den læge, der har ferie. Så kan man vælge at skrive til en af de andre læger.

Eva Ringgård Bak afholder sommerferie i uge 24-26

Jannie Broberg afholder sommerferie i uge 27-29

Anja Petersen afholder sommerferie i uge 30-32

 

Tidsbestilling bedes foretaget via hjemmesiden eller telefonisk og ikke ved fremmøde i klinikken. Er der brug for en akut konsultation/tid samme dag, da kontakt klinikken pr. telefon mhp tidsbestilling.

Oplysninger om klinikken findes også på www.sundhed.dk.

Lukket for tilgang af patienter.